Erhvervsflytning overladt i trygge hænder

Skal din virksomhed flytte til en ny adresse? Ingen problem. Det skal vi hos Østjysk Flyt & Montage nok hjælpe dig med. Vi hjælper især mange erhverv i Aarhus, Randers og Silkeborg, når de skal have flyttet virksomheden. Vi kan dog hjælpe med erhvervsflytning i hele landet.

Når du overlader din erhvervsflytning til os, kan du være sikker på, at virksomhedens inventar er i trygge hænder. Vi har en masse erfaring med at hjælpe firmaer med at flytte.
​Vi har derfor helt styr på, hvordan vi skal gribe det an, så tingene bliver transporteret på sikker vis.

Slip for besværet, og lad professionelle klare flytningen

Der kan være rigtige mange ting, der skal flyttes i forbindelse med en erhvervsflytning. Det er ikke kun mapper og computere. 

Det kan være alt fra kølemontre, køkkenmaskiner, kasseapparater og meget mere. Det kan være en masse besvær, hvis du selv skal stå for det. Slip for dette besvær, og lad os stå for flytningen af virksomhedens ejendele.​

Når du overlader din erhvervsflytning til os, sørger vi for at pakke det hele forsvarligt ned. Derudover tager vi os også af de tunge løft på diverse former for inventar. 

Har du brug for, at vi pakker ud på den nye adresser, gør vi også hjertens gerne det. Vi kan hjælpe dig med en komplet løsning, hvor du blot kan læne dig tilbage under flytteprocessen.

Hvad koster erhvervsflytning?

Priserne på erhvervsflytning varierer fra flytning til flytning. Der er flere ting, der kan påvirke prisen. Det er blandt andet, hvor meget der skal flyttes, og hvor langt det skal flyttes. Ingen opgave er dog for stor eller lille for os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning? Kontakt os på telefon 22 65 86 65, eller skriv en e-mail til info@oestjyskflyt.dk.​

• Vi kan også lave faste priser for hele flytningen

• I forbindelse med en flytning, tilbyder vi pakkepapir og flyttekasser

Kontakt os

​Udfyld nedenstående formular, så vi kan kontakte dig til en snak omkring dine behov.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Østjysk Flyt, flytter både gammelt og nyt​

​Tryghed

Vi udfører vores arbejde professionelt 

​Service

Få vores hjælp fra start til slut

​Erfaring

Vi har mange års erfaring med flytninger

Vores adresse:

Østjysk Flyt & Montage IVS

Bredskiftevej 36

8210 Aarhus V​

​CVR: 39578018

Har du spørgsmål?

E-mail: info@oestjyskflyt.dk

Telefon: 22 65 86 65

Vi tilbyder:

Vi flytter gammelt og nyt

Privat flytning »

Erhvervsflytning »

Vi donerer til: