Erhvervsflytning i Aarhus

Skal din virksomhed flytte til en ny adresse? Intet problem, vi hos Østjysk Flyt udfører med glæde jeres erhvervsflytning. Vi hjælper især mange erhverv i Aarhus, Randers og Silkeborg, når de skal have flyttet virksomheden. Vi tilbyder erhvervsflytning på Sjælland og resten af landet.

Når du overlader din erhvervsflytning til os, kan du være sikker på, at virksomhedens inventar er i trygge hænder. Vi har en masse erfaring med at hjælpe firmaer med at flytte.
​Vi har derfor helt styr på, hvordan vi skal gribe det an, så tingene bliver transporteret på sikker vis.

Slip for besværet, og lad professionelle klare flytningen

Der kan være rigtige mange ting, der skal flyttes i forbindelse med en erhvervsflytning. Det er ikke kun mapper og computere.

Det kan være alt fra kølemontre, køkkenmaskiner, kasseapparater og meget mere. Det kan være en masse besvær, hvis du selv skal stå for det. Slip for dette besvær, og lad os stå for flytningen af virksomhedens ejendele.​

Når du overlader din erhvervsflytning til os, sørger vi for at pakke det hele forsvarligt ned. Derudover tager vi os også af de tunge løft af diverse former for inventar.

Har du brug for, at vi pakker ud på den nye adresse, gør vi også hjertens gerne det. Vi kan hjælpe dig med en komplet løsning, hvor du blot kan læne dig tilbage under flytteprocessen.

Hvad koster erhvervsflytning i Aarhus?

Priserne på erhvervsflytning varierer fra flytning til flytning. Der er flere ting, der kan påvirke prisen. Det er blandt andet, hvor meget der skal flyttes, og hvor langt det skal flyttes. Ingen opgave er dog for stor eller lille for os.

  • Vi kan også lave faste priser for hele flytningen
  • Vi tilbyder lån af flyttekasser i forbindelse med en flytning

Har du spørgsmål? Udfyld vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Erhvervsflytning Aarhus Østjysk Flyt