Flyttefirma Nordsjælland

Søger du en erfaren flyttemand til din flytning? Hos ØF Nordsjælland står vores professionelle flyttefirma klar til at hjælpe dig med en tryg og smertefri flytning. Vi bestræber os på at gøre din flytning til en overskuelig og positiv oplevelse, og vi går ikke, før du er tilfreds med vores indsats.

Flyttefirma med erfaring og ekspertise

ØF Nordsjælland er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring og stor ekspertise inden for faget. Vi er specialister i sikker og forsvarlig flytning og har alt det rette udstyr til flytningen. Derfor kan vi være behjælpelige med alle opgaver i forbindelse med din flytning, og vi servicerer både privat- og erhvervskunder.

Styr på sikkerheden

En flytning kan hurtigt blive omstændig og langtrukken. Derfor kan du med fordel spare tid og kræfter ved at lade os stå for nedpakningen. Når vi har flyttet dine ting hen på den nye adresse, hjælper vi naturligvis gerne med at pakke ud igen.

Hos ØF Nordsjælland bruger vi de sikreste metoder, når vi flytter dine ejendele og sikrer, at dine genstande bliver båret med forsigtighed, uden at hverken dine ting eller vores ryg tager skade.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Tlf.: 22 65 86 65

E-mail: info@oestjyskflyt.dk

Hvad koster en privatflytning?

kreditkort