Privatflytning på Sjælland

Hos ØF Nordsjælland er vi specialister i flytning på Sjælland. Når du lader os stå for din flytning, får du professionelle flyttefolk på opgaven, som har helt styr på, hvordan dine ting skal flyttes, uden der sker noget.

Flytning med tryghed

ØF Nordsjælland er din garanti for tryghed. I forbindelse med en privatflytning kan der være mange ting, der skal pakkes og flyttes. Slip for at bekymre dig om det tunge læs, og lad os stå for nedpakningen. Vi sørger altid for at pakke dine ting forsvarligt, så der ikke sker noget med dine ejendele under flytningen.

Skræddersyede løsninger

Vi ved, at det kan være uoverskueligt, når du skal flytte til et nyt sted. Derfor tilbyder vi, at vi i samarbejde med dig planlægger din flytning fra start til slut, når du hyrer os til at hjælpe med din privatflytning. På denne måde får du en flytteløsning, der passer til dine behov.

Du bestemmer helt selv, om du blot ønsker hjælp til selve flytningen af dine ting eller alt fra nedpakning til udpakningen på den nye adresse.

Vi klarer det hele

Læn dig tilbage og lad os stå for din privatflytning. Kontakt os i dag på telefon: 22 65 86 65 eller e-mail: info@oestjyskflyt.dk

kreditkort