Privatflytning – flytning i Århus og Sjælland

Skal du snart til at flytte til en ny adresse? Østjysk Flyt er et professionelt flyttefirma, som er specialister i at flytte. Vi hjælper dig derfor med din privatflytning. Vi kan hjælpe med flytninger over hele landet og flytter gerne dine ting fra den ene ende af landet til den anden. Skal du til udlandet, kan vi også hjælpe der. Vi kører især omkring Aarhus, Randers og Silkeborg, men tilbyder også flytning på Sjælland.

Når du lader os stå for din privatflytning, får du professionelle flyttemænd på opgaven. Det betyder, at vi har helt styr på, hvordan dine ting bliver flyttet bedst muligt, uden at der sker noget undervejs. Tryghed er virkelig vigtigt for os. Vi kan derfor garantere, at dine ting er i trygge hænder hos os.

Vi passer på dine ejendele

Der kan være mange forskellige ting, der skal flyttes i forbindelse med en privatflytning. Det kan være alt fra det fine gamle porcelæn til den store hjørnesofa. Har du brug for nedpakning, er det selvfølgelig noget, vi kan hjælpe med. Vi sørger for, at alle dine ting bliver pakket forsvarligt ned. På den måde er du sikker på, at der ikke sker noget med dine ejendele under flytningen.​

Vi sørger for, at dine møbler bliver spændt godt fast under transporten, så de ikke bliver skadet. Uanset hvor lidt eller hvor meget du skal have flyttet, kan vi tilbyde privatflytning af høj kvalitet. Derudover slipper du selv for at skulle bakse med det tunge læs. Vi klarer det hele. Du kan derfor bare læne dig tilbage.

Hvad koster en privatflytning?

Prisen for en privatflytning kan være forskellig fra flytning til flytning. Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget du skal have flyttet, og hvor langt du skal flytte. Vi kan dog tilbyde skarpe priser på lige præcis din flytning.

  • Vi kan også lave faste priser for hele flytningen
  • Vi tilbyder lån af flyttekasser i forbindelse med en flytning

Har du brug for en flyttemand til en privatflytning omkring Østjylland eller på Sjælland? Så læs mere om vores priser her eller kontakt os for et godt tilbud.

kreditkort